Як уже ми повідомляли, протягом 2021 року команда Мережі DOCU/CLUB спільно з модераторами кіноклубів планує провести 49 адвокаційних заходів, щоб підтримати 5 ключових реформ: сфери довкілля, освіти, медицини, пенітенціарної системи та децентралізації.

Проєкт Кіноклубу Docudays UA при Шосткинській міській центральній бібліотеці «Промінь» «Почути світ, щоб бачити життя», що буде реалізований за фінансової підтримки ГО"Докудейз", який разом із 29 проєктами-переможцями  належить до Кампанії з підвищення рівня впливу громади на процеси прийняття рішень на місцях та розвитку демократичних стандартів врядування – на підтримку реформи децентралізації.

22 березня відбулася фокус-група за участі активних представників із числа людей з вадами зору з метою дослідження їх потреб. Вони висловили свої думки, зауваження та пропозиції щодо   вирішення їх проблеми та організації дозвілля. Ось деякі з них: розробити курс лекцій на різну тематику (психологічна допомога; як організувати свій сайт; школа для тих, хто займається хендмейдом; зустрічі з лікарями та ін.), організувати змагання з настільних ігор для слабозрячих, проводити концерти  живої музики, придбати аудіокниги  різної темаматики та інші.

Наступний наш крок - донести суспільству і владі про послуги , яких наразі потребують люди з вадами зору. #докуклуб #адвокійнийпроєкт #інклюзія #DOCUДІЄ

  

 

 

Переглядів: 378 | Додав: cbstolstogo | Дата: 22.03.2021 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 29.03.2024