Виставка «Котоманія 2021», приурочена до Всесвітнього дня  котів, який відзначається щороку 1 березня, відкрилась сьогодні в центральній міській бібліотеці. Під час заходу лунала жива музика у виконанні саксофоніста Володимира Букуса.

Роботи виконані в різних техніках – малювання, в’язання, ліплення, декупаж  та  об’єднані однією тематикою – коти. Пухнастики залишили сліди своїх м’якеньких лапок навіть на одязі,  у вигляді аплікації. На плетеному гачком домашньому килимку клубочком згорнулася справжня красуня-кішечка. Ця текстильна скульптура настільки майстерно виконана, що іграшку практично неможливо відрізнити від справжньої кицьки.

Окрасою виставки стало дефіле студенток місцевого фахового  коледжу у вбранні, прикрашеному яскравими зображеннями котиків. Загальне пожвавлення серед глядачів і учасників виставки викликала безпрограшна лотерея, призами у якій стали сувеніри із зображенням домашніх улюбленців. Її підготували і провели студентки коледжу під керівництвом викладачки Надії Шевцової. Отримані кошти підуть на утримання котів-безхатьків, якими опікується організація «Чотири лапи».

 Кожна робота наповнена любов’ю автора до хатніх улюбленців. Запрошуємо разом розділити це почуття, оглянувши виставку, яка буде працювати до 22 березня.

  

  

 

Переглядів: 273 | Додав: cbstolstogo | Дата: 01.03.2021 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Вівторок, 23.04.2024