Безперервна освіта (Continuing education)

Безперервна освіта - це постійний розвиток знань і навичок з метою професійного зростання, особистої самореалізації і соціальної інтеграції. Все, що ви дізналися в результаті відвідування курсів професійної перепідготовки, підвищення кваліфікації, на вебінарах, майстер-класах і навіть після перегляду відеорецепти на YouTube - результат безперервної освітиБезперервна освіта - це постійний розвиток знань і навичок з метою професійного зростання, особистої самореалізації і соціальної інтеграції. Все, що ви дізналися в результаті відвідування курсів професійної перепідготовки, підвищення кваліфікації, на вебінарах, майстер-класах і навіть після перегляду відеорецепти на YouTube - результат безперервної освіти.

Безперервна освіта - це постійна робота над собою, яку ви можете вести як самостійно, так і довірившись професіоналам. Навчання вимагає сил, часу і дисципліни, але постійно вивчаючи нове - ви збільшуєте свої шанси на успіх як в найближчому, так і в подальшому майбутньому.

Саме цю тему запропонувала обговорити сьогодні Катерина Островська.

Присутні 10 чол.

Continuing education is the constant development of knowledge and skills for professional growth, personal self-realization and social integration. Everything you learn as a result of retraining, advanced training, webinars, workshops and even after watching video recipes on YouTube - the result of continuing education Continuing education is a constant development of knowledge and skills for professional growth, personal self-realization and social integration . Everything you learn as a result of attending retraining courses, advanced training, webinars, workshops and even after watching a video recipe on YouTube is the result of continuing education.

Continuing education is a constant work on yourself, which you can do both on your own and trusting professionals. Learning requires effort, time and discipline, but by constantly learning new things, you increase your chances of success in the near and distant future.

Kateryna Ostrovska suggested discussing this topic today.

  

Переглядів: 206 | Додав: cbstolstogo | Дата: 20.03.2021 | Коментарі (0)

Поезія – океан барв та відчуттів, що сплітаються у шаленому ритмі та дарують емоції, формують світогляд та вчать любові. Сьогодні, напередодні Всесвітнього Дня поезії, ми зібралися, щоб почитати улюблені вірші.

Традиційне «Поетичне чаювання» через карантин довелося замінити на поетичні читання. Але нам все вдалося. Ми читали вірші улюблених поетів: Лесі  Українки, Ліни Костенко, Тараса Шевченка, Вільяма Шекспіра та інших. Та й тематика була різною: про природу,  Батьківщину, рідну мову, жінку і, звісно, про кохання.

Ми всі різнимось за віком, статтю, маємо різний фах та уподобання, тож і вірші, які ми читали, були різноманітними: іронічними, філософськими, сумними,  ліричними… Нас  сьогодні об’єднала любов до поезії, тому  на зустрічі панував піднесений настрій та позитивні емоції.

  

  

  

 

 

 

Переглядів: 254 | Додав: cbstolstogo | Дата: 20.03.2021 | Коментарі (0)

20 березня зустрілися в кіноклубі  Docudays UA для перегляду одразу двох фільмів: «Домашні ігри» і «Джованні та балет на воді», що об’єднані темою прав дитини.

Фільм «Домашні ігри» української режисерки Аліни Коваленко зображує життя Аліни Шилової, 20-річної киянки, яку може врятувати від бідності захоплення футболом. Наразі дівчина професійно займається спортом, але обставини складаються неоднозначно: раптово помирає мати Аліни, і на руках у юної спортсменки лишаються маленькі брат і сестра – 6-річний Ренат і 7-річна Регіна. Аліна стає їм за матір. Її спортивна кар’єра на межі провалу. Уся їхня сім’я мешкає в тісній однокімнатній квартирі. Аліна хоче для брата й сестри кращого дитинства, ніж було в неї. Чи вистачить їй сили, аби впоратись з усіма труднощами? Як виграти матч свого життя, коли можливості й обставини проти тебе?

Після перегляду в залі панувала тиша. Склалося враження, що в цих дітей немає майбутнього, адже на плечі 20 річної дівчини звалився неймовірний тягар. Але поступово в процесі обговорення ми дійшли  висновку, що Аліна сильна дівчина, дуже любить своїх брата та сестру, тому у неї все вийде.

І як слушно зауважила пані Зоя: «Головне для Аліни зберегти родинні стосунки. І навіть якщо їй доведеться кудись їхати на змагання, вона повинна показати дітям, що вони сім’я. І все, що вона робить –  робить задля їх майбутнього».

Другий фільм режисерки з Нідерландів Астрід Буссінк «Джованні та балет на воді».

Оскільки синхронне плавання вважається «дівчачим» видом спорту, не всі розуміють  прагнення Джованні. Але він іде своєю дорогою, а Кім, його дівчина, чудово розуміє хлопця. Лишаючись на самоті, вони обговорюють своє майбутнє. Чи скористається Джованні підтримкою Кім і чи дійде до Чемпіонату?

На противагу першому, цей фільм дуже позитивний. 10-річний Джованні з його «мудрими» розмовами про дівчат викликав у присутніх посмішку.

«Фільми контрастні, одразу помітно різницю між двома країнами», – зауважила глядачка, що долучилася до перегляду онлайн.

Кінострічка довела, що якщо ти чогось дуже хочеш, роби це. Прагни свого, незважаючи на заборону.

Пані Валентина сказала: «Звичайний хлопчик, просто взяв і довів, що навіть якщо ніхто до тебе цього не робив, завжди можна бути першому»

Перший фільм  демонструє, що в житті все вдасться, треба  лише правильно обирати моральні цінності. А інша стрічка доводить, що не треба боятися починати щось нове, і тоді ти будеш першим серед кращих.

 

 

  

  

 

 

 

Переглядів: 279 | Додав: cbstolstogo | Дата: 20.03.2021 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 26.04.2024