#alldigitalweek

Для працівників центральної міської бібліотеки Тиждень пройшов надзвичайно плідно. В межах тижня цифрової грамотності бібліотекарі взяли участь в онлайновій конференції «Роль бібліотек у цифровій інклюзії», брали участь у онлайн марафоні на платформі Zoom «Цифрова грамотність людей та спільнот» та ознайомилися з цікавим досвідом роботи цифрових хабів у бібліотеках України.

Колеги пройшли навчальний курс з цифрової грамотності на національній онлайн-платформі «Дія. Цифрова освіта», вдосконалили свої цифрові навички та отримали сертифікати.

В інтернет-центрі для слухачів Університету ІІІ віку пройшли ознайомчі заняття з онлайн освіти на базі платформіи «Дія. Цифрова освіта».

З метою покращення цифрової грамотності бібліотечних працівників були проведені практичні заняття «Інформаційні технології для ефективної роботи бібліотекаря». Крім того, за індивідуальною формою навчання здійснюється навчання за тематичними курсами «Хмарні технології: робота з віддаленими сервісами», «Популяризація в соціальних мережах роботи бібліотек».

Отриманий досвід та знання стануть у нагоді нашим фахівцям.

  

Переглядів: 245 | Додав: cbstolstogo | Дата: 29.03.2021 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 19.04.2024