За давніми традиціями нашого села члени клубу за інтересами "Берегиня" зібралися в імпровізованій світлиці славити Масницю. З Різноманітними млинцями зустріли гостей свята-Весну та Масницю. Бібліотекар ознайомила всіх зі звичаями українського народу, пов'язаних з масляним тижнем. Члени клубу поділилися старовинними рецептами млинців,які дійшли до них ще від бабусь. Заспівали пісень про масляну,автором яких був наш видатний краєзнавець Микола Жирний.

  

  

 

 

Переглядів: 208 | Додав: cbstolstogo | Дата: 11.03.2021 | Коментарі (0)

Розважальний конкурс  «Я - україночка» відбувся на  юнацькому  відділі.

Українські дівчата найчарівніші, найрозумніші, вмілі майстрині, дбайливі господині.

Дівчатка 7 класу школи № 1 брали участь у різних цікавих конкурсах, виконували веселі  завдання. Переможниці  здобули звання «Найрозумніша», «Справжня принцеса», «Майстриня», «Господарочка»  та отримали  на згадку  подарунки.

 

  

 

Переглядів: 217 | Додав: cbstolstogo | Дата: 11.03.2021 | Коментарі (0)

Кіноклуб медіа-просвіти з прав людини Docudays UA при Шосткинській міській центральній бібліотеці «Промінь», який діє протягом 5 років у рамках проекту «Кампанія за права людини в Україні» став переможцем  «Конкурсу на кращі адвокаційні заходи, реалізовані кіноклубами медіапросвіти з прав людини Docudays UA у співпраці з представниками громад та партнерськими організаціями».

Наш проєкт «Почути світ, щоб бачити життя»  буде реалізований за фінансової підтримки ГО"Докудейз", протягом березня-липня 2021 року в рамках Кампанії з підвищення рівня впливу громади на процеси прийняття рішень на місцях та розвитку демократичних стандартів врядування – на підтримку реформи децентралізації.

Адвокаційний проєкт має на меті удосконалення  якості життя та забезпечення рівних прав людей з вадами зору шляхом надання вільного рівноправного доступу до інформації на альтернативних носіях та надання спеціального технічного обладнання і встановлення на ньому спеціалізованих програм, щоб зробити інформацію доступною для людей з вадами зору.

11 березня пройшла координаційна зустріч робочої групи з представників реалізаторів адвокаційного проєкту та активістів із числа людей з вадами зору. На ній відбулося остаточне погодження домовленостей  щодо співпраці між задіяними сторонами для розробки детального плану дій. Керівник проєкту Анжеліка Пенкіна призначила відповідальних за напрямки роботи (реклама проєкту в соціальних мережах, ЗМІ, складання договорів про партнерство, узгодження дат кінопоказів фільмів із колекцій Docudays UA з метою обговорень проблем людей з вадами зору). #докуклуб #адвокійнийпроєкт #інклюзія #DOCUДІЄ

  

 

Переглядів: 294 | Додав: cbstolstogo | Дата: 11.03.2021 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 29.03.2024