Сьогодні з черговим бібліотечним візитом заступник директора Світлана Портянко, методист Валентина Макуха та провідний бібліотекар відділу комплектування Ганна Плехова  відвідали Гамаліївську  бібліотеку-філію.
 Бібліотека розташована у приміщенні сільського клубу, займає дві кімнати. Приємно відзначити, що родзинкою бібліотеки є народознавчий куточок. В ньому зібрані майстерно вишиті бабусями та прабабусями рушники, святкове жіноче вбрання, посуд.

Бібліотекар Алла Будік представила книгозбірню, поділилась досвідом роботи з читачами. В невеличкому приміщенні знайшлося місце для тематичних виставок, присвячених Тарасу Шевченку та Лесі Українці, чиї дні народження припадають на кінець зими і початок весни. І звичайно, знаходячись у такому історичному місці, не можливо оминути увагою історію села Гамаліївки та Харлампіївського монастиря, представлених на краєзнавчій виставці. Незважаючи на ранковий час та холоднечу в приміщенні, в бібліотеці було людно. Постійні користувачі обмінювали книжки, переглядали журнали, спілкувалися з бібліотекаркою.

  

  

 

Переглядів: 297 | Додав: cbstolstogo | Дата: 03.03.2021 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 29.03.2024