16:21
«Почути світ, щоб бачити життя»

Кіноклуб медіа-просвіти з прав людини Docudays UA при Шосткинській міській центральній бібліотеці «Промінь», який діє протягом 5 років у рамках проекту «Кампанія за права людини в Україні» став переможцем  «Конкурсу на кращі адвокаційні заходи, реалізовані кіноклубами медіапросвіти з прав людини Docudays UA у співпраці з представниками громад та партнерськими організаціями».

Наш проєкт «Почути світ, щоб бачити життя»  буде реалізований за фінансової підтримки ГО"Докудейз", протягом березня-липня 2021 року в рамках Кампанії з підвищення рівня впливу громади на процеси прийняття рішень на місцях та розвитку демократичних стандартів врядування – на підтримку реформи децентралізації.

Адвокаційний проєкт має на меті удосконалення  якості життя та забезпечення рівних прав людей з вадами зору шляхом надання вільного рівноправного доступу до інформації на альтернативних носіях та надання спеціального технічного обладнання і встановлення на ньому спеціалізованих програм, щоб зробити інформацію доступною для людей з вадами зору.

11 березня пройшла координаційна зустріч робочої групи з представників реалізаторів адвокаційного проєкту та активістів із числа людей з вадами зору. На ній відбулося остаточне погодження домовленостей  щодо співпраці між задіяними сторонами для розробки детального плану дій. Керівник проєкту Анжеліка Пенкіна призначила відповідальних за напрямки роботи (реклама проєкту в соціальних мережах, ЗМІ, складання договорів про партнерство, узгодження дат кінопоказів фільмів із колекцій Docudays UA з метою обговорень проблем людей з вадами зору). #докуклуб #адвокійнийпроєкт #інклюзія #DOCUДІЄ

  

 

Переглядів: 299 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 25.04.2024