Ініціатива, започаткована керівником Шосткинської бібліотечної системи Світланою Портянко, отримала своє продовження. Сьогодні, 18 жовтня, відбулося перше організаційне заняття нового потоку курсів з української мови. Дружня команда волонтерів у складі Катерини та Олексія набрали близько 20 слухачів віком від 17 до 75 років.

«Сприяти утвердженню української мови як єдиної державної, покращення своєї розмовної української - головна ціль курсів. Учасники отримуватимуть практичні завдання, рекомендації та навчальні матеріали, які допоможуть їм подолати мовний бар’єр та перейти на державну мову», - зазначила Світлана Миколаївна.

І якщо заглянути в побажання курсистів і курсисток, то прагнення Думати і Мріяти Українською –обов♥язково стане реальною силою проти нашого ворога.

Заняття будуть відбуватися двічі на тиждень і триватимуть протягом двох місяців у форматі живого спілкування і навчання правилам правопису. Тренувальні вправи, домашні завдання, знайомство з новинками літератури- все це попереду у всіх хто бажає вдосконалити рідну калинову. «Було цікаво і корисно!», - так стверджують ті, хто навчався на курсах раніше. І ми всі переконані, що цікаво і корисно буде знову.

                                                                                  

                                                                                 

Переглядів: 117 | Додав: cbstolstogo | Дата: 18.10.2022 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Неділя, 28.04.2024