В теплій, невимушеній атмосфері англомовного клубу за чашечкою гарячого чаю - йшла розмова про дружбу. Хто ж вони такі - друзі?

Друзі – близькі люди. Можуть бути далеко фізично, але близько за духом, інтересами, поглядами на життя. А іноді це все різне, але з людиною добре поряд. З друзями можна розділити радості та горе, інтереси та проблеми.
Це така собі система підтримки..
Поряд з друзями тепло, спокійно, цікаво. Це одна із радостей життя. Приблизно такі думки лунали під час зустрічі 8 жовтня.

In the warm, relaxed atmosphere of the English-speaking club, over a cup of hot tea, there was a conversation about friendship. Who are they - friends?

Friends are close people. They can be far away physically, but close in spirit, interests, views on life. And sometimes it's all different, but it's good to be with a person. You can share joys and sorrows, interests and problems with friends.
This is a kind of support system.
Being with friends is warm, calm, interesting. This is one of the joys of life. Roughly such thoughts were heard during the meeting on October 8.

  

 

Переглядів: 137 | Додав: cbstolstogo | Дата: 08.10.2022 | Коментарі (0)

Героєм сьогоднішньої зустрічі в "Клубі..." став Нікколо Паганіні італійський скрипаль-віртуоз, композитор та гітарист. Одна з найяскравіших особистостей музичної історії XVIII-XIX століть.

Ім’я Паганіні завжди було оточене певною таємничістю, чому сприяв і він сам, кажучи про якісь надзвичайні секрети своєї гри, які він обіцяв оприлюднити тільки після закінчення своєї кар’єри. Насправді, неперевершений успіх Паганіні лежав не тільки в глибокому музичному даруванні цього артиста, але і в надзвичайній техніці, в бездоганній чистоті, з якою він виконував найскладніші пасажі, в нових горизонтах скрипкової техніки, відкритої  їм.
Паганіні був справжнім віртуозом, що володів надзвичайно яскравою індивідуальністю, засновуючи свою гру на оригінальних технічних прийомах, які він виконував з непогрішною чистотою і впевненістю.

  

  


 

Переглядів: 145 | Додав: cbstolstogo | Дата: 08.10.2022 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Неділя, 28.04.2024