22 травня в центральній міській бібліотеці ім. Л.Толстого відбулося відкриття виставки робіт «Світ наших фантазії» особливих митців: свої творчі доробки представили талановиті та наполегливі у досягненні поставлених цілей вихованці групи денного догляду ГО «Турбота».

Роботи виконані у різних техніках: квілінг, декупаж, листівки ручної роботи, композиції з паперу та чудове мило ручної роботи. Відчувається, що усі роботи виконані з великою любов’ю.

«Мета виставки – показати, що не зважаючи на інвалідність, людина може самореалізуватися», – зауважила член правління ГО «Турбота» Світлана Василівна Івченко.

Олексій Трегуб, керівник ГО «Товариство допомоги особам з інвалідністю «Турбота», розповів, що у 2018 році організація реалізує два проекти: «Шлях до кращого майбутнього» та «Грані успіху».

«Майстерня з виготовлення мила працює в рамках проекту «Грані успіху» за фінансової підтримки управління молоді та спорту Сумської обласної державної адміністрації та Шосткинського міського голови Миколи Ноги. Мило можна замовити або придбати те, яке представлене на виставці», – зазначає соціальний працівник–волонтер Лілія Миколаївна.

Виставка триватиме до 3 червня. І можна ще раз переконатися, що фізичні особливості не можуть завадити людині, яка прагне сказати своє слово у мистецтві. Завітайте та підтримайте творців прекрасного!

  

  

  

 

 

 

 

Переглядів: 500 | Додав: cbstolstogo | Дата: 22.05.2018 | Коментарі (0)

22 квітня до музею Пантелеймона Куліша, що знаходиться в центральній міській бібліотеці ім. Л.Толстого, на літературну годину «На гостини до Куліша» завітали учні 9-х класів загальноосвітньої школи №7.

Це була не просто екскурсія, адже у музеї звучали уривки з роману «Чорна рада», вірші Куліша, продекламовані учнями.

Його творчість є дуже актуальною для сьогодення, а під час екскурсії музеєм бібліотекар Ганна Плехова неодноразово наголошувала на тому, що життя Пантелеймона Куліша стало прикладом справжньої любові до свого краю.

 

 

 

 

 

Переглядів: 502 | Додав: cbstolstogo | Дата: 22.05.2018 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 29.03.2024