21 травня в центральній міській бібліотеці відбулося нагородження переможців фотовиставки-конкурсу «В світі усе починається з мами».

Багато теплих слів було сказано на адресу організаторів виставки – ГО «Потрібні люди» (керівник Василь Бороздін). Адже Мама — символ усього найкращого, найдобрішого і найсвятішого. Саме вона зігріває теплом, своєю любов’ю дитину, вкладає душу, хвилюється, підтримує в години радості і печалі.

Переможці фотовиставки «В світі усе починається з мами»:

Номінація «Багатодітна мама»

І місце:

Василенко Ольга (ЗОШ №11)

ІІ місце:

Бойко Антон (гімназія, 6 кл)

ІІІ місце:

Коваленко Наталія

Номінація «Рости моє деревце з міцного коріння»

І місце:

Кононенко Марія Сергіївна

ІІ місце:

Скомароха Наталія

ІІІ місце:

Карнаш Павло (ЗОШ №5) 

Номінація «Прилетів лелека»

І місце:

Шевцова Єва (школа №13)

ІІ місце:

Сочан Наталія

ІІІ місце:

Суходуб Вікторія (гімназія, №6)

  

  

 

Переглядів: 587 | Додав: cbstolstogo | Дата: 21.05.2018 | Коментарі (0)

21 травня в урочистій обстановці в центральній міській бібліотеці відбувся черговий випуск слухачів факультету Інформаційних технологій Університету третього віку.  

Заступник ректора Університету Зінаїда Миколаївна Скиба, звертаючись до випускників, зазначила: «Коли в 2010 році в нашому місті створили за ініціативи міського голови Миколи Петровича Ноги Університет, він був першим в Сумській області. Починали з трьох факультетів, а нині їх уже дванадцять. Викладачі працюють на волонтерських засадах. Тому хочеться відзначити вашого викладача Олену Михайлівну Постатнік, яка несла вам знання, раділа вашим успіхам».

За вагомий особистий внесок у справу навчання, сприяння та створення умов соціальної і творчої активності людей поважного віку Олена Михайлівна нагороджена Почесною грамотою міського голови.

Слухачі інформаційного факультету висловили вдячність викладачу за терпіння, а керівництву за те, що для них були створені всі умови для ефективного навчання. «Кажуть, що слухачі Університету – народ складний! Але, вдячний! Сьогодні ми – впевнені у собі люди, спрямовані на досягнення цілей. Ми навчилися ставити для себе мету і досягати її», — говорять випускники.

  

 

Переглядів: 518 | Додав: cbstolstogo | Дата: 21.05.2018 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 18.04.2024