11:08
В світі усе починається з мами

В Україні здавна існує гарна традиція вшанування матері. І саме Дню Матері та Дню Сім’ї присвячена фотовиставка-конкурс «В світі усе починається з мами», яка вже другий рік поспіль відкрилась 14 травня в центральній міській бібліотеці ім. Толстого.

Мами на фотографіях. Молоді або сивочолі, усміхнені або стурбовані, заклопотані або на відпочинку - у всіх життєвих ситуаціях, за будь-яких обставин вони прекрасні, адже на них жінка відображена у найпрекраснішій ролі - ролі матері.

У відкритті виставки взяли участь вихованці «Зразкового художнього колективу» театрального колективу «Дзеркало»:  Солоха Єва, Петрунькіна Софія, Швабська Дар’я, Коваленко Мілана, які читали вірші про найдорожче у світі – маму.

Організатором фотовиставки стала громадська організація «Потрібні люди» (керівник Василь Бороздін) за підтримки Шосткинської міської ради.

Організатори запропонували оригінальний спосіб голосування за кращу роботу в номінаціях «Багатодітна мама», «Рости моє деревце з міцного коріння», «Прилетів лелека». Віддати перевагу тій чи іншій світлині можна, прикріпивши до неї кольорову скріпку.

21 травня будуть підбиті підсумки голосування і відбудеться нагородження переможців.

Запрошуємо відвідати фотовиставку!

  

  

  

 

 

 

 

Переглядів: 471 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 29.03.2024