А ви вірите, що за допомогою творчості можна змінити своє життя? А Тетяна Герасимова це зробила. Її персональну виставку  «Краса моєї душі» відкрили 12 жовтня в центральній міській бібліотеці.

Роботи, за словами художниці, виконані графічним методом трансформації свідомості. Ця арт-терапія позбавляє від стресу, зцілює і надихає на нові звершення.

"Нейрографика – это глубинное погружение в себя, в свои чувства, эмоции. В каждом человеке есть установки, задачи, которые хочется поменять. Это очень действенно. Это я знаю по себе. Чем больше мы делаем работ на одну тему, тем быстрее приходит результат»,– ділиться враженнями авторка картин.

На жодному малюнку немає гострих кутів – це одна з особливостей нейрографіки. Людина працює в основному маркерами, кольоровими олівцями.

«Началось все с картин. Где-то 1,5 года назад я начала вышивать картины бисером. Моя первая работа – «Врата в новую жизнь». С этой работы у меня действительно началась новая жизнь. Я хотела привнести в картины что-то свое, новое. Буквально в апреле в инстаграме я увидела картины,которые меня поразили. Я окончила сначала бесплатные курсы, потом платные. Сейчас у меня три диплома и я учусь на специалиста. Рисуя, мы переходим от негатива с помощью гармонии, вдохновения в позитив. Так можно решить любые  внутренние проблемы».

У час пандемії та потрясінь, пов’язаних з війною, нейрографіка є простим і дієвим інструментом відновлення душевної рівноваги.

«Я хочу, чтобы люди, глядя на мои картины, заряжались позитивом». Запрошуємо відвідати виставку нейрографіки та картин, вишитих бісером, яка діятиме до 8 листопада у центральній міській бібліотеці.

  

  

 

Переглядів: 225 | Додав: cbstolstogo | Дата: 12.10.2021 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Середа, 01.05.2024