15:41
Найочікуваніша зустріч з Братами Капрановими відбулася!!!

Про те, що в місто мають приїхати Брати Капранови – писали всі місцеві газети, інформували телеканали, бібліотекарі. Подію, що мала відбутись, обговорювали шанувальники їх творчості та не байдужі до сучасної української літератури.

Довгоочікувану зустріч, яка відбулася 14 грудня в читальному залі центральної міської бібліотеки ім.Л.Толстого, без перебільшення можна віднести до заходів, які заряджають особливою енергетикою та дарують позитивний настрій. Письменники, публіцисти, видавці та громадські діячі Брати Капранови презентували шосткинцям свою нову книгу «Майдан. Таємні файли».

«Час іде, ми все потроху забуваємо. На Майдані ми так чи інакше були всі. Але хтось із вас може сказати, що знає, що там відбувалося? Майдан — це не просто місце в столиці. Це процес. Процес, який відбувався і на сцені, і за сценою, в профспілках, на Банковій; а ще – у Львові, в Харкові, в Криму. Це все Майдан. І немає людини, яка була б одночасно в усіх цих точках і бачила все важливе, що там відбувалося. Тому ми вирішили, що розказати правду про Майдан можуть люди, які в потрібний момент були в потрібному місці», –розповідали  Дмитро та Віталій .

Це була неймовірно тепла та щира зустріч.  Брати Капранови представили шосткинцям свої книги «Кобзар 2000», «Щоденник моєї секретарки», «Мальована історія України», «Веселих свят», роман «Забудь – річка». Ці видання можна було придбати після зустрічі, а автори ледве встигали роздавати автографи.

  

  

  

 

 

 

 

Переглядів: 450 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Середа, 08.05.2024