16:56
Людським теплом душа зігріта

Вечір доброти та милосердя «Людським теплом душа зігріта» пройшов у затишній та теплій атмосфері. 2 грудня для вихованців групи денного догляду «Товариства допомоги особам з інвалідністю «Турбота» панувала напрочуд добра атмосфера, яку створили організатори та гості заходу.

Не дивлячись на щоденнi проблеми i труднощi, цi молоді люди живуть, працюють, творять та перемагають, показуючи нам приклад мужностi i терпимостi.

Андрій Доценко, завідуючий сектором з фізичної культури і спорту Шосткинської міської ради, вручив дипломи та медалі переможцям міської спартакіади серед дітей з інвалідністю. Діти такі молодці! Були такі, що отримали аж по п’ять нагород.

На святковому вечорі звучали пісні, вірші як у виконанні вихованців групи денного догляду, так і волонтерів – студенток вищого професійного медичного училища, Геннадія Філона. Багато теплих слів було сказано на адресу благодійників. У свою чергу вони зізнавались, що вражені силою духу та енергійністю людей із вадами здоров'я, їх мужністю та обіцяли і надалі надавати допомогу.

«Міжнародний день інвалідів - це ще раз нагадування нам про тих, хто поруч, хто так потребує нашої особливої уваги і допомоги», - ділиться сокровенним завідувач бібліотеки-філії №1 ім. Чехова Тетяна Бакун, співорганізатор цього чудового заходу.

 

 

 

 

Переглядів: 440 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 03.05.2024