17:28
Дебальцівський плацдарм. Що насправді відбувалося там взимку 2015-го?

2 березня у центральній міській бібліотеці ім. Л.Толстого відбувся презентаційний перегляд документального фільму «Дебальцеве».
Показ стрічки приурочений до річниці виходу українських військових з-під Дебальцевого (Донецька область) в лютому 2015 року.
Автор фільму – військовий кореспондент телеканалу Богдан Піленко, який взимку 2015-го працював в зоні АТО. «Ми поспілкувалися з бійцями, які стояли на позиціях в напрямках оборони стратегічно важливих населених пунктів, щоб з перших вуст дізнатися про хід бойових дій в січні-лютому 2015 року під Дебальцевим. Україна повинна знати, що насправді відбувалося в Дебальцевому. Через що довелося пройти нашим бійцям, щоб зупинити противника. Про подвиги тих, хто загинув тоді за Україну, і тих, хто повернувся додому», – зазначив Богдан Піленко.
Переглянути фільм прийшли учасники оборони Дебальцевого, учасники революції Гідності, військовослужбовці в/ч 3022, представники міської влади, працівники та користувачі бібліотеки.
Після перегляду фільму зі спогадами про вихід з Дебальцевого оточення виступив Максим Хоменко - учасник боїв під Дебальцевим.

  

                         

 

Переглядів: 591 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 29.03.2024