Ім’я Василя Рубаника знайоме багатьом шанувальникам живопису. Його картини зберігаються в Шосткинському та Новгород-Сіверському краєзнавчих музеях, багатьох приватних колекціях. Художник уміє бачити й глибоко відчувати красу навколишнього світу, радісною усмішкою зустрічати кожен божий день, відчувати насолоду від своєї праці.    

У центральній міській бібліотеці це перша персональна виставка картин митця.  

Серед розмаїття жанрів найбільше до душі майстру припали пейзажі.

У травні 2015-го року Василь Рубаник брав участь у міжнародному пленері, що проходив у Хустському районі. Результатом поїздки стали незабутні враження та нові творчі здобутки.  47 картин,  представлених на виставці, присвячені природній красі Закарпаття. Це картини «Буковий ліс», «Будинок у горах», «Краєвид на Замкову гору», «Дощ у горах» та багато

Уважно й зосереджено присутні роздивлялися полотна, відкривали для себе кольоровий світ художника. І кожен виніс звідти потроху саме того світла, яке робить цей світ добрішим. Виставка картин Василя Рубаника працюватиме до 12 квітня. Тож шанувальники прекрасного можуть скористатися нагодою і поринути у дивовижний світ пейзажів, намальованих пензлем нашого земляка.

 

   

 

  

 

   

 

    

 

Переглядів: 652 | Додав: cbstolstogo | Дата: 22.03.2016 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 25.04.2024