Працівники Шосткинської Центральної міської бібліотеки захистили соціальний проєкт «Почути світ, щоб бачити життя», в якому підняли проблеми людей з вадами зору. В рамках цієї ініціативи вони впровадили у закладі незвичну та надзвичайно корисну послугу – читання літератури по телефону жителям шосткинської громади, які, або мають поганий зір, або зовсім незрячі. Як це відбувається – у сюжеті.

 

Переглядів: 188 | Додав: cbstolstogo | Дата: 07.07.2021 | Коментарі (0)

Шосткинська громада відзначила День народження наймолодшої доньки останнього гетьмана України Павла Скоропадського - гетьманівни Олени Отт- Скоропадської, яка народилася 5 липня 1919 року у Берліні. Державний історико-архітектурний заповідник "Державотворці Сіверщини" відвідали близькі друзі Олени Павлівни: генерал-майор пан Юхим Славутинський, з жителькою Швейцарії - онукою Тетяною та паном Володимиром Макарчиковим: керівники "МІЖНАРОДОГО ФОНДУ "УКРАЇНА ПАВЛА СКОРОПАДСЬКОГО" та проектів з українською діаспорою в Швейцарії, Німеччині, Канаді, Америці. Сьогодні, 6 липня, почесні гості завітали у наш музей – музей Пантелеймона Куліша.

   

   

   

 

 

 

Переглядів: 194 | Додав: cbstolstogo | Дата: 06.07.2021 | Коментарі (0)

Розповіді про Китай (Stories about China)

03.07.21 у нас був цікавий гість. Pavlo Anikeitsev чотири роки прожив в Китаї і відвідав масу країн Азії. Поділився власним досвідом як жити там, розповів про подорожі, роботу і деякі пригоди. Це була  корисна зустріч з реальними фактами про Китай

Спасибі, Павло, за цю захоплюючу зустріч! Сподіваюся побачити вас наступного разу в нашому клубі

Дорогі друзі, нагадую вам, що у нас зустріч щосуботи о 16.00 годині в центральній бібліотеці!

Чекаємо Вас!

Присутні 9 чол.

03.07 we had an interesting guest. Pavlo Anikeitsev lived in China for four years and visited a lot of Asian countries. He shared his own experience of living there, told about travels, jobs and some adventures Useful meeting with real facts about China

Thank you, Pavel, for this exciting meeting! Hope to see you next time in our club

Dear friends, I remind you that we have a meeting every Saturday at 4 pm in the central library! Waiting for you!

 

Переглядів: 191 | Додав: cbstolstogo | Дата: 03.07.2021 | Коментарі (0)

VІІІ Всеукраїнська літня школа адвокації для бібліотекарів «Несумна Школа в Сумах».

 

Ранкова підзарядка сприяла енергійному піднесенню, а інакше бути й не могло, бо сьогодні стільки цікавих і корисних маршрутів здійснили ми разом з організаторами і учасниками літньої школи адвокації. Рівень організації, програма, виступи, почутий й побачений досвід роботи викликає бажання аплодувати усій бібліотечній спільноті.

Зранку подорожували Краматорськом, Хмельниччиною, потім потрапили на Сумщину. Так швидко переміщатися у просторі вдавалося просто. Короткі зупинки здійснили у Білопіллі, Путивлі, Глухові, а у Шостці зробили велику зупинку. Заступник директора Світлана Портянко запросила всіх до відкритого простору Шосткинських бібліотек. Грантові перемоги, проєктна діяльність, нові послуги у бібліотеках – все це сучасний досвід Шосткинських бібліотечних фахівців, які постійно перебувають у процесі змін і трансформацій.

Сумська обласна наукова бібліотека пишається роботою Шосткинської ЦбС. Складена формула успіху колективу доступна на сайті обласної бібліотеки.

Головна бібліотекарка науково-методичного відділу Тетяна Грищенко наголосила, що ми активні й креативні (і нам приємно це було чути).

Дякуємо щиро команді УБА, Сумській обласній науковій бібліотеці за можливість бути учасниками креативних бібліотечних подій.

                                                                         

                                                                       

                                                                       

                                                                       

Переглядів: 177 | Додав: cbstolstogo | Дата: 01.07.2021 | Коментарі (0)

Ви на море, а ми на навчання. В той час, коли всі тільки і говорять про відпустки і відпочинок, бібліотекарі сіл, які приєдналися до Шосткинської спільноти розпочинають навчальний курс комп’ютерної освіти.

                                                                    

                                                                    

                                                                    

Переглядів: 248 | Додав: cbstolstogo | Дата: 30.06.2021 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 57 58 59 60 61 ... 235 236 »
Вітаю Вас, Гість!
Субота, 27.04.2024