16:41
Бібліотуристичний онлайн-маршрут Сумщиною зацікавив Україну

VІІІ Всеукраїнська літня школа адвокації для бібліотекарів «Несумна Школа в Сумах».

 

Ранкова підзарядка сприяла енергійному піднесенню, а інакше бути й не могло, бо сьогодні стільки цікавих і корисних маршрутів здійснили ми разом з організаторами і учасниками літньої школи адвокації. Рівень організації, програма, виступи, почутий й побачений досвід роботи викликає бажання аплодувати усій бібліотечній спільноті.

Зранку подорожували Краматорськом, Хмельниччиною, потім потрапили на Сумщину. Так швидко переміщатися у просторі вдавалося просто. Короткі зупинки здійснили у Білопіллі, Путивлі, Глухові, а у Шостці зробили велику зупинку. Заступник директора Світлана Портянко запросила всіх до відкритого простору Шосткинських бібліотек. Грантові перемоги, проєктна діяльність, нові послуги у бібліотеках – все це сучасний досвід Шосткинських бібліотечних фахівців, які постійно перебувають у процесі змін і трансформацій.

Сумська обласна наукова бібліотека пишається роботою Шосткинської ЦбС. Складена формула успіху колективу доступна на сайті обласної бібліотеки.

Головна бібліотекарка науково-методичного відділу Тетяна Грищенко наголосила, що ми активні й креативні (і нам приємно це було чути).

Дякуємо щиро команді УБА, Сумській обласній науковій бібліотеці за можливість бути учасниками креативних бібліотечних подій.

                                                                         

                                                                       

                                                                       

                                                                       

Переглядів: 179 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Понеділок, 29.04.2024