Книжковий клуб «Магія читання» вчергове зачарував учасниць спілкуванням з нашою сучасницею, чарівною і харизматичною жінкою. На онлайн зустрічі з українською письменницею, дипломанткою Міжнародного конкурсу «Коронація слова» Іриною Власенко присутні дізналися багато цікавого про значний творчий доробок письменниці.

Авторка захопливо розповіла про два напрямки своєї творчості: сім романів на основі власних вигаданих сюжетів та романізовані біографії відомих українців. Героями її творів стали співачка Квітка Цісик, поети Василь Симоненко і Тодось Осьмачка. До друку готується п’ята книжка з біографічної серії - про перекладача Миколу Лукаша. Найбільшу увагу привернув твір «Саша», присвячений дружині нашого земляка Пантелеймона Куліша Олександрі Білозерській-Куліш (Ганні Барвінок).

Пані Зоя, спілкуючись онлайн із авторкою «Саші», зауважила: «Я двічі прочитала цю книжку. Перший раз я просто читала, а наступний – вивчала, жила цією книгою. Ганна Барвінок жила коханням до свого чоловіка. Вона пожертвувала своєю творчістю, собою заради нього, адже за письменницьким хистом вона могла перевершити свою сучасницю Марко Вовчок».

Учасниці зустрічі – вдячні читачки і поціновувачки творчості пані Ірини – щиро подякували авторці та організаторам за теплу домашню атмосферу зустрічі. #книги #щопочитати

 

  

 

Переглядів: 155 | Додав: cbstolstogo | Дата: 16.05.2023 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Середа, 08.05.2024