ШІ - це не формат і не функція, це процес та вміння думати та аналізувати дані. При слові «штучний інтелект» багато хто представляє розумних людиноподібних роботів, які прагнуть завоювати світ. Однак ШІ не призначений на заміну людям. Його метою є розширення людських умінь та можливостей. 

Штучний інтелект (ШІ) все частіше виступає стимулом прогресу в техніці та бізнесі. Він знаходить широке застосування в різних галузях і впливає майже на всі аспекти творчості.

Висловити свої міркування з цього приводу запропонував спікер Олег, на зустрічі в англомовному клубі, шостого травня.

AI is not a format or a function, it is a process and the ability to think and analyze data. When the word "artificial intelligence" is used, many imagine intelligent humanoid robots that seek to conquer the world. However, AI is not meant to replace humans. Its purpose is to expand human skills and capabilities.

Artificial intelligence (AI) is increasingly driving progress in technology and business. It is widely used in various fields and affects almost all aspects of creativity.

Speaker Oleg offered to express his thoughts on this matter at a meeting in the English-speaking club on May 6.

  

Переглядів: 96 | Додав: cbstolstogo | Дата: 06.05.2023 | Коментарі (0)

 

 

Серж Лифар — "бог танцю", палкий патріот Києва, вірний друг Габріель Шанель сам е про нього йшла мова за засіданні "Клубу..." 6 травня.

Лифар – постать унікальна і легендарна. Його описували як танцівника неймовірної фізичної краси, наділеного дивовижною властивістю «сяючої присутності». Він був не тільки видатним артистом балету, а й реформатором танцю, танцювальної техніки. Саме завдяки Лифарю балетна трупа французької національної Опери, яку він очолив у 1929-му – 24-річним, стала одним із провідних танцювальних колективів світу

  

Переглядів: 114 | Додав: cbstolstogo | Дата: 06.05.2023 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Середа, 08.05.2024