Відбувся перший показ під час військового стану.

Ми почали покази, як тільки дозволила ситуація. В людей є бажання дивитися фільми і обговорювати їх. Зараз з’являється багато питань, бо звичайні пересічні  люди потрапили в незвичайне для них становище і всі реагують по різному.

Сьогодні вирішили подивитися фільм українського режисера Сергія Лисенка «Мир». І підняти тему волонтерства.

Спочатку поговорили про історію виникнення волонтерства, обговорили питання хто такі волонтери, навели приклади відомих волонтерів.

Потім передивилися стрічку. Фільм дуже актуальний, нібито знімався тепер, а не в 2015 році. Згадали хто такий Мирослав Гай та пригадали письменників, акторів, режисерів які також займаються волонтерством.

До нас завітала абсолютно чудова, позитивна дівчина Єлізавета Кисельова – представниця волонтерського центру «Шостка». Вона розповіла хто такий волонтер, як вона стала займатися цією діяльністю, чим конкретно вона займається. Мені дуже сподобалась її фраза «Волонтер – це людина яка може ВСЕ!»

Пані Юлія Зацаринна – юристка Шосткинського місцевого центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги розповіла про правове врегулювання волонтерської діяльності та розказала про волонтерів які працюють в  центрі БВПД.

Кожен з присутніх розказав яку саме допомогу від надає зараз. А одна людина пані Зоя, навіть записалась до волонтерського центру прямо під час обговорення.

Ми всі разом йдемо до перемоги, кожен допомагає як вміє.

Все буде УКРАЇНА!

Захід відбувався в комбінованому режимі.

https://shostka.info/shostkanews/u-shostkynskij-miskij-tsentralnij-bibliotetsi-vidnovyly-pokaz-filmiv/?fbclid=IwAR37AtqV83FzC21Jm3xjlBIMDqrmVdGjeYu1URpl-1V8UogyG3n3yIv06CE

 

 

 

 

Переглядів: 212 | Додав: cbstolstogo | Дата: 17.04.2022 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Вівторок, 07.05.2024