Майже кожен населений пункт нашої громади має бібліотеку. У бібліотеках можна не тільки знайти літературу на будь-який смак, а й провести час з користю, відволіктись від нинішніх проблем… У центральній міській бібліотеці для користувачів є комп’ютери, Wi-Fi-зона, читальні зали, абонементи. Усі бібліотеки нашої громади пропонують читачам нову сучасну українську літературу різних жанрів: пізнавальну, художню, дитячу. Центральні бібліотеки завдяки Українському інституту книги поповнилися літературою, виданою в Україні минулого і цього року.

Бібліотеки можна вважати оазою для відпочинку… Тут можна пограти в ігри, почитати чи помалювати, переглянути новини на комп’ютері, призначити зустріч з друзями, поспілкуватися і просто бути почутим.

Плануємо продовжувати проводити творчі зустрічі та виставки, засідання клубів за інтересами, різні майстер-класи. Приходьте до бібліотеки! Тут Вам завжди раді!

 

Переглядів: 254 | Додав: cbstolstogo | Дата: 07.04.2022 | Коментарі (0)

Війна Росії проти України вмить докорінно змінила життя українських людей. Багато наших громадян йдуть до лав ЗСУ, щоб давати відсіч агресору, долучаються до тероборони та займаються волонтерством. Серед них і відомі українські писменники.

Завітайте до читального залу Центральної бібліотеки та ознайомтеся з творами цих мужніх людей.

Серед яких: Макс Кідрук, Любко Дереш, Брати Капранови та інші... #ЛІТОБОРОНА

  

 

Переглядів: 211 | Додав: cbstolstogo | Дата: 07.04.2022 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Вівторок, 07.05.2024