Час неможливо зупинити. Але можна зберегти неповторну мить життя за допомогою фотоапарата. Цим мистецтвом увічнення скороминущого вправно володіють фотомитці нашого міста. Свої яскраві та оригінальні роботи вони традиційно презентують у фоє центральної міської бібліотеки. На виставці «Мій рідний край», яка відкрилася напередодні Нового року, представлено  36 фоторобіт, виконаних 7 фотохудожниками-студентами Університету третього віку. Кожне фото по-своєму унікальне. Серед сюжетів – пейзажі, замальовки природи, портрети.  всі фотографії вперше виставлені на огляд шанувальників.

«Коли ти фотограф, ти вчишся бачити речі такими, які вони є: з напівтонами, складністю емоцій. Автор за кадром привносить у знімок характер свого  власного ставлення, не промовляючи ні слова. Спіймати мить, свідком якоЇ є тільки ти, момент, який от-от зникне в течії життя – це саме той мотив, що підштовхує взяти до рук фотоапарат», – ділиться  Борис Рибак, керівник фотогуртка.

Помилуватися пейзажами, які показують красу і неповторність рідного краю, творчими пошуками фотомитців можна буде до 17 січня 2022 року.

  

  

Переглядів: 242 | Додав: cbstolstogo | Дата: 21.12.2021 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Середа, 01.05.2024