У далекому 1950 році Генеральна Асамблея ООН запропонувала усім державам святкувати 10 грудня як День прав людини, бо саме в цей день в 1948 році цією ж організацією було прийнято Загальну декларацію прав людини. І саме сьогодні до нашої бібліотеки завітали учні 5-А класу ЗОШ N7(класний керівник Олена Павленко) на годину цікавого правознавства. І таки дійсно вона була цікавою.

Ми відповідали на питання вікторини, грали в ігри, дізнавалися різницю між правами та обов`язками, торкнулися болючої теми булінгу та кібербулінгу.

Підтримуємо Всеукраїнську акцію"16 днів проти насильства". 10 грудня в Міжнародний день захисту прав людини була екскурсія до Шосткинської міської бібліотеки учнями 5-А класу ШЗШ №7. Активною дискусією учні обговорили принципи Декларації прав дитини, свої права та обов'язки. Перегляд док.фільму "Булер" про відносини між підлітками, став центральною подією цього спільного заходу.

Було цікаво, весело, змістовно. Діти показали себе обізнаними, знаючими, розумними. Висловлювали свою точку зору та аргументували її. Час ми провели з користю, думаю будемо зустрічатися ще... #правалюдини, #тижденьправа, #16днівпротинасильства

  

  

 

 

Переглядів: 250 | Додав: cbstolstogo | Дата: 11.12.2021 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Середа, 01.05.2024