Яскравою зірочкою спалахнуло коротке, але таке насичене життя Євдокименка Івана. Йому було лише  22 роки, коли його життя обірвала куля. Ввічливий, уважний, неконфліктний – здавалося, що війна не для нього.

 Але Ваня вирішив, що мусить захищати Україну, пішов добровольцем. 20 січня 2015 року він героїчно загинув в районі Донецького аеропорту. Він був кулеметником і залишився прикривати відхід товаришів. Йому було лише 22…

« Іван – це легенда, символ мужності й героїзму. Він загинув, прикриваючи відхід побратимів – захисників аеропорту. Іван – один з тих, про кого зараз пишуть книги, знімають фільми, говорять з екранів. Для мене – велика честь, що я був побратимом Івана Євдокименка», – сказав голова  Громадської організації «Об’єднання учасників АТО та бойових дій «Братерство» Ляшок Мирослав.

Багато теплих слів прозвучало про юнака на вечорі  його памяті «Не згасне пам'ять в серці нашім…». Поетичні присвяти від батьків, згадки побратимів, людей, які стояли разом з Іваном на Майдані… Йому завжди буде 22…Але Ваня пройшов шлях, який не міг не пройти, бо таким було його призначення на землі.

  

  

  

 

 

 

 

Переглядів: 486 | Додав: cbstolstogo | Дата: 18.01.2018 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 28.03.2024