Радісною та яскравою подією стало Свято врожаю «Щедроти осені» для вихованців групи денного догляду «Товариства допомоги особам з інвалідністю «Турбота». Вироби з овочів та фруктів, зроблені дитячими руками з природного матеріалу, зачаровували майстерним виконанням та креативністю. Вихованці взяли участь у конкурсно-розважальній програмі «Чари осені», яку підготували завідуюча бібліотекою-філією №1 ім. Чехова Тетяна Бакун та «красуня-осінь» соціальний робітник Світлана Івченко. Молоді люди із задоволенням змагалися в різноманітних конкурсах та рухливих іграх, відгадували загадки, танцювали. Свято вдалось на славу – усі залишилися щасливими та задоволеними, і за доброю традицією закінчилося чаюванням зі смаколиками.

 

  

 

 

 

Переглядів: 539 | Додав: cbstolstogo | Дата: 02.10.2017 | Коментарі (0)

Цьогоріч у  Всеукраїнський день бібліотек ми відвідали одне з найстаріших міст України – Глухів, давню столицю , обитель трьох гетьманів: Івана Скоропадського, Данила Апостола та Кирила Розумовського. Це невеличке  місто (всього 36 тис. населення)  багате  історичними подіями,   культурними місцями та краєвидами. Відвідали ми найстарішу споруду Глухова - Миколаївську церкву (1695 р.) та Трьох-Анастасіївську церкву з усипальницею родини Терещенків. Здійснили прогулянку сквером, в якому знаходяться пам’ятники геніям духовної музики Максиму Березовському та  Дмитру Бортнянському. Не всім вдалося подолати  незліченні сходинки  туристичного символа Глухова - водонапірну вежу ( її висота - 41 м), де обладнано оглядовий майданчик.

Надзвичайно цікавою була екскурсія  в Музеї археології, що діє при Національному заповіднику «Глухів». Дуже сподобалась нам  і колекція дзвіночків, зібрана Іриною Колтаковою.  Ця найбільша колекція в Україні -  налічує 1995 експонатів

- зафіксована в Національному реєстрі рекордів України. До речі,  є в ній і декілька дзвіночків із Шостки

А ще  сфотографувалися біля нещодавно відкритого пам’ятника Тарасу Шевченку. Сповнені позитиву, емоцій та вражень повернулися до рідної Шостки.

 

  

 

 

 

Переглядів: 480 | Додав: cbstolstogo | Дата: 02.10.2017 | Коментарі (0)

2 жовтня в Центральній міській бібліотеці ім. Л.Толстого відбулося відкриття факультету інформаційних технологій Університету третього віку.  Цього року комп'ютерну техніку та Інтернет будуть опановувати 14 чоловік, які наприкінці навчання отримають офіційні свідоцтва.

Ми не тільки навчаємо, але й робимо життя наших студентів насиченим та цікавим!

   

 

Переглядів: 528 | Додав: cbstolstogo | Дата: 02.10.2017 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 25.04.2024