18 жовтня на базі коворкінгу при центральній міській бібліотеці ім. Л.Толстого відбулося навчання для параюристів «Пенсійна реформа України. Нове в пенсійному законодавстві».

Організатором навчання виступив Шосткинський місцевий центр з надання безоплатної вторинної правової допомоги. Начальник відділу правопросвітництва та взаємодії з суб’єктами надання безоплатної первинної  допомоги Шосткинського місцевого центру з надання БВПП Зацаринна Юлія Володимирівна висвітила питання «Пенсійна реформа в Україні: основні зміни».

На навчання була запрошена начальник відділу обслуговування громадян Шосткинського об’єднаного управління Пенсійного фонду України в Сумській області Литвинова Лариса Василівна.  Вона детально висвітила питання «Порядок нарахування і виплата пенсій відповідно до Закону України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України  щодо підвищення пенсій». Саме ця інформація викликала найбільше  запитань у присутніх – сьогоднішніх та майбутніх пенсіонерів. Адже згідно з прийнятим 3 жовтня 2017 року Законом України «Про внесення змін до деяких законодавчих актів України  щодо підвищення пенсій» з’явилося багато новацій  щодо стажу, пенсійного віку, середньої зарплати, коефіцієнтів тощо. 

    

Переглядів: 618 | Додав: cbstolstogo | Дата: 18.10.2017 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 26.04.2024