16 червня у центральній міській бібліотеці для працівників культури була проведена методична нарада «Про посилення роботи у сфері протидії торгівлі людьми».

Галина Тищенко, заступник начальника  управління праці та соціального захисту населення Шосткинської міської ради, акцентувала увагу на тому, що торгівля людьми – це злочинна діяльність. Людей використовують для неоплаченої фізичної праці, видалення органів, вимушеного шлюбу, сексуального рабства, у порноіндустрії. Україна посідає одне з перших місць серед держав південно-східної Європи за кількістю жертв торгівлі людьми.

Галина Іванівна зазначила, що заклади культури повинні приймати активну участь в реалізації «Державної соціальної програми протидії торгівлі людьми на період до 2020 року» як дійові учасники процесу формування світогляду населення та довідково-інформаційні,  просвітницькі центри. 

«Ніхто не повинен знаходитися у рабстві, або в підневільному стані; рабство і работоргівля забороняється в усіх її випадках» (Загальна декларація прав людини. Ст. 4)

  

Переглядів: 591 | Додав: cbstolstogo | Дата: 19.06.2017 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 25.04.2024