11:19
Вік живи – вік навчайся

22 травня в Університеті третього віку пройшли урочистості, присвячені дев’ятому випуску студентів.

Привітати студентів прийшли ректор Університету Ніна Сиваєва та начальник управління праці та соціального захисту населення Антоніна Наймитенко. Вони вручили випускникам свідоцтва про закінчення базового курсу навчання.

13 щасливих володарів таких «дипломів» були і на факультеті інформаційних технологій, що працює на базі центральної міської бібліотеки (викладач-волонтер бібліотекар Олена Постатнік). «Ми майже цілий рік навчалися на факультеті Інформаціійних технологій. Все було нове й незвичне. За цей час ми відкрили для себе горизонт нових мрій, знань, захоплень. Дякуємо за отримані знання, за те, що ви вірили в нас!», - розчулено ділилися враженнями слухачі факультету.

«Такі заклади хочеться називати університетами «золотого» віку. Люди, які в них навчаються мають величезний життєвий досвід та багаж знань, проте у них залишається бажання пізнавати щось нове, розширювати свій кругозір. Крім того, такі університети дають можливість розширити коло друзів і не залишатися на самоті в складний час, коли виникають проблеми зі здоров’ям. Дуже важливо, що ці люди окутані увагою тих, хто їх навчає, та увагою інших студентів. Це дає їм стимул жити», -  зазначила ректор університету Ніна Сиваєва. Також вона  нагадала, що  бажаючі продовжити навчання в університеті можуть записатися на інший факультет.

  

  

 

 

 

 

 

Переглядів: 559 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 25.04.2024