21 травня – перший день знайомства з творчістю Олександра Таратайка. У центральній міській бібліотеці  відкрили виставку творчих робіт  відомого поета і художника, щирого  друга  бібліотеки. Головна мета робіт – виразити  своє почуття любові до рідного міста та донести його до людей.

«У мене вища технічна освіта. Кресленням я завжди захоплювався. У своїй творчості більше тяжію до графіки. Захоплення живописом розпочалось близько 10 років тому, коли викладач художнього факультету  Університету третього віку Володимир Афонін запросив відвідати заняття», - зізнається майстер пера і пензля Олександр Таратайко.

Це вже друга персональна виставка талановитого художника-аматора в нашому місті. В його роботах відвідувачі упізнають знайомі будинки, міські пейзажі. Ескізи будиночків старого міста змушують по-інакшому подивитись на рідне місто. Побачене автором стає сюжетом для його картин. Він помічає кожну деталь і майстерно передає це у своїх роботах.

«Когда я рисовал эти рисунки, я думал о городе Шостка, о его жителях, о вас. Мне очень хотелось, чтобы когда вы посмотрите эти картины, на сердце у вас стало теплее. Может, вам что-то запомнится, может  подвигнет и вас на какой-то вид творчества», - поділився сокровенним Олександр Володимирович.

Ця подія зібрала друзів, колег та поціновувачів творчості художника.  Відкрити для себе відомі і не дуже краєвиди Шостки, отримати насолоду від чудових мистецьких робіт автора жителі міста та його гості зможуть до 17 червня.

  

  

 

 

 

Переглядів: 402 | Додав: cbstolstogo | Дата: 21.05.2019 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 29.03.2024