16:01
Презентація програми ТРК «Акцент» «Обличчя на граніті»

Презентація програми ТРК «Акцент» «Обличчя на граніті», присвячена нашому земляку, герою АТО Сергію Коворотному  зібрала 28 лютого у центральну  міську бібліотеку ім. Л.Толстого представників влади, воїнів АТО, вихованців Шосткинського обласного дитячого протитуберкульозного санаторію, просто жителів міста.

Старший прапорщик, інструктор з водіння танків 169-го навчального центру Збройних сил України, С. Коворотний загинув 31 серпня 2014 року внаслідок обстрілу «Градами» позицій підрозділу в районі с. Новосвітлівка Луганської області.  Про таких , як Сергій, можна сказати, що саме гідність, любов до Батьківщини, були найважливішими рисами у наших героїв. І тому вони не вагаючись ішли на війну. Ішли на ризик. Ішли на смерть. Заради життя. Нашого з вами мирного життя.

 Директор ТРК «Акцент» Ірина Коваленко зазначила, що ми в боргу перед  нашими героями-захисниками, простими хлопцями, такі як Вася, Ваня, Серьожа.

«Герої не вмирають – герої живуть вічно. Живуть до тих пір, поки живе пам'ять у наших серцях» - нагадав присутнім Мирослав Ляшок, голова ГО «Об’єднання учасників АТО та бойових дій «Братерство».

Хвилюючою стала і промова лідера ГО «Захисник» Віктора Осипенко,  який звернувся до юного покоління і зазначив, що Батьківщина у нас одна і нам її захищати.

Міський голова Микола Нога наголосив: «Ми повинні пам’ятати наших героїв, підтримувати їхні сім’ї та вчитися у них патріотизму».

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять Сергія Коворотного.

 

  

      

 

Переглядів: 527 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Субота, 20.04.2024