14:59
Правдива хроніка героїзму і жертовності

Напередодні свята Дня захисника України бібліотеки міста отримали актуальний подарунок – книгу Валентини Розуменко «Нескорені». Вона продовжує серію документальних свідчень, правдивих історій про наслідки російської агресії в Україні. Тут– приклади жертовності та  героїзму захисників України,  спогади про найважчі сторінки війни – Іловайськ, Дебальцево, Донецький аеропорт…  

 Ці історії щемко озиваються в душі болем і водночас наповнюють гордістю за захисників України, які стали воїнами світла.

Вони – Нескорені, бо вижили і, докладаючи надлюдських зусиль, пройшли важкі щаблі реабілітації та намагаються повернутися до повноцінного життя…

Альона Шульга, помічник народного депутата України Ігоря Молотка, при врученні книг зазначила, що дуже важливо, щоб трагічні та величні подвиги захисників України не канули в забуття, не були стерті часом.

Колектив бібліотеки щиро вдячний народному депутату України Ігорю Молотку за сприяння в поповненні фондів літературою патріотичного спрямування. Нині це важливо, як ніколи!

  

  

 

 

 

Переглядів: 404 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Субота, 20.04.2024