15:42
"Пощо, маловірна!?"(Docudays UA)

«Інакше обдарованому» синові сільського священика хочеться подивитися на світ з дзвіниці батьківської церкви. Але він не може подолати страху перед незвіданим, тож йому допомагає мати. Для кого це сходження стане подвигом? І що таке «подвиг» – кара чи благословення? Ці питання поставлені у фільмі "Пощо, маловірна!?", яким розпочалося засідання кіноклубу Docudays UA  «Промінь».

Ця тема  нікого не залишила байдужим. Дуже милий хлопчик з "синдромом Дауна" - герой фільму -  одразу сподобався присутнім.

Як живеться таким дітям в Україні, чи є в них майбутнє? Що треба зробити, щоб таким дітям жилося комфортно? Які потреби виникають у сімей, де виховується дитина з подібними ментальними обмеженнями? Ці та інші питання визвали гарячу дискусію, яка тривала більше години. Бо обговорюючи таку тему, не можна залишатися спокійним або байдужим.

Загалом, зійшлися на думці, що: 1. Потрібна  спеціальна державна програма для дітей з обмеженими можливостями,                                                           2. Громадськість не повинна стояти осторонь цієї проблеми.

 

   

 

Переглядів: 620 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Субота, 20.04.2024