«В світі багато птахів. Але найбільш шанованим в Україні є лелека, птах – символ, птах – оберіг. З цими птахами пов’язані найкращі мрії і сподівання людини. Лелеки – птахи, що приносять щастя. Їх люблять усі», - такими словами розпочався урок народознавства, на який завітали учні пришкільного табору шостого червня. Працівники юнацького відділу центральної міської бібліотеки підготували цікаву слайд-програму про лелек, познайомили з легендами, повір’ями та переказами про цього дивовижного птаха. А ще  діти дізналися, що цей птах занесений до Червоної книги України. Тож хочеться, щоб наша любов була більш дієвою, а то і справді доведеться бачити цих птахів тільки на малюнках. А вони ж так вірять людям!

  

 

Переглядів: 733 | Додав: cbstolstogo | Дата: 06.06.2016 | Коментарі (0)

Хіба мають ціну вірність і любов, золоте собаче серце і справжня відданість до останньої краплини крові? Ставлення собаки до людини безцінне. Сотні років собака вірою і правдою служить людині, є другом, помічником, захисником.

Собача вірність викликає у людей повагу та захоплення. Багатьом вірним псам поставлені пам'ятники. Пам'ятник собаці –  це найменше, чим людина може віддячити своїм друзям, це вдячність, застигла в камені. Саме тому у всьому світі існують пам’ятники собакам. Із найвідомішими скульптурами учні пришкільного табору ознайомилися на медіа-годині, яку 2 червня провели працівники юнацького відділу центральної міської бібліотеки ім. Л.Толстого.

   

 

 

Переглядів: 543 | Додав: cbstolstogo | Дата: 06.06.2016 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 25.04.2024