7 червня при центральній міській бібліотеці ім. Л.Толстого розпочав свою роботу Клуб за інтересами «Магія читання». Засновником любительського клубу є ініціативна група активних зацікавлених користувачів, які не утратили смак до читання та відчувають потребу в неформальних контактах з однодумцями.

«Книга - найкращий і найнадійніший друг людини на всі часи. Вона ніколи не зрадить, завжди скаже правду і покаже вірний шлях до істини. З нею ми мріємо, мандруємо світами, епохами. Вона змушує нас радіти і сумувати», - виразила спільну думку керівник клубу бібліотекар Любов Михайлова.

Декілька гостей засідання і самі займаються літературною творчістю, досягаючи часто досить високого професійного рівня.

Літературні уподобання клубівців – від детективів до історичних досліджень, від любовного роману до «вічно юної класики». «Світ і життя легше зрозуміти через книгу,» – під таким девізом пройшло перше засідання Клуб «Магія читання». А щодо формату подальших засідань, їхньої тематики – тут безмежне поле для інноваційних пошуків, спільної фантазії, винахідливості, дискусій як членів клубу, так і всього колективу бібліотеки.

  

Переглядів: 594 | Додав: cbstolstogo | Дата: 08.06.2016 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Вівторок, 23.04.2024