12:39
ОБЛАСНИЙ СЕМІНАР ДИРЕКТОРІВ БІБЛІОТЕК

Директор КЗ «Шосткинська міська ЦБС»  Ольга Євтушенко взяла участь у обласному семінарі директорів ЦБС, районних бібліотек та об’єднаних територіальних громад «Стратегія розвитку та вектор успішності», який відбувся 21–22 червня 2017 року на базі центральної міської бібліотеки для дорослих ім. Бориса Антоненка-Давидовича.

Програма дводенного семінару була насичена.
Багатоаспектна робота бібліотек була представлена слайд-презентацією «Історія і складові успіху Роменської міської ЦБС» та доповіддю директора Ніни Рослової.
Завідувач відділу обслуговування центральної міської бібліотеки для дорослих Пасєвіна Л.П. представила презентацію «Креативні проекти в організації роботи відділу обслуговування Роменської центральної міської бібліотеки для дорослих ім. Бориса Антоненка-Давидовича».

Учасники семінару ознайомилися з відділами центральної міської бібліотеки для дорослих та центральної міської бібліотеки для дітей.
Значний інтерес викликали в учасників семінару консультації провідних спеціалістів Сумської обласної наукової бібліотеки: «Пріоритети у комплектуванні бібліотек періодичними виданнями», «Бібліотеки області крізь призму електронного моніторингу (ЕСМаР), «Універсальна десяткова класифікація: методика індексування».
Консультант з комунікацій офісу реформ Сумського регіонального відділення Асоціації міст України Агаджанов-Гонсалес К. виступив з доповіддю «Децентралізація влади та розвиток об’єднаних територіальних громад (ОТГ) на Сумщині».
Про тісну партнерську співпрацю з бібліотекою розповіли депутат Сумської обласної ради Вікторія Мурич, краєзнавець, громадський діяч Григорій Стрельченко та керівник гуртка «Чарівна мить», викладач «Університету ІІІ віку» на волонтерських засадах відділення соціально-побутової адаптації територіального центру Софія Стрельченко.
В ході семінару учасники ділилися досвідом, обмінювалися думками, обговорювали актуальні проблеми бібліотечної діяльності.

  

  

Переглядів: 584 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 29.03.2024