09:02
Неймовірні враження від фантастичної зустрічі з Максом Кідруком

20 жовтня третій осінній божевільний марафон команди Макса Кідрука досяг найвіддаленішої точки маршруту - міста Шостки, де в центральній бібліотеці відбулася друга зустріч письменника з шосткинськими фанами, вікова категорія котрих від 15 і до … (втім, жодних вікових обмежень не було помічено).

У Шостку Макс Кідрук, разом зі своєю командою, привіз новий роман «Доки світло не згасне назавжди». Цього разу вразила не тільки книга, а й спеціально розроблений до неї мобільний додаток. Найбільш ефектною частиною додатку є інтерактивна обкладинка, але найважливішою – додаткові тексти або відгалуження основного сюжету, які описуватимуть другопланових героїв, розкриватимуть невидимі зв’язки, показуватимуть той чи той епізод з абсолютно несподіваного боку. Що це дає? Для читача - глибину, для автора - можливість створити об’ємну історію з купою взаємопов’язаних деталей, складність і продуманість яких обмежується лише його уявою. І поки про ці технічні викрутаси розповідав Макс, присутні (хто вже встиг придбати нову книгу), зареєструвалися в додатку і перевірили як це працює в реалі.

А ще Макс зацікавив конкурсом відгуків на його книги і представив книгу "Пастка для різника" Юрія Даценка.

Цікаву історію підслухала від пані Наталії, яка розповідала Максу: «Прочитання книги «Твердиня» позитивно вплинуло на самопочуття мого сина. Він читав й зачитувався, це допомогло йому відволіктися від сумних думок, швидше забути про операцію та відновитися». Отож, книги Макса Кідрука можна розглядати як метод терапевтичного впливу на людину.

Після нашого глибинного занурення в реальні й фантастичні історії письменника, Макс в свою чергу, вирішив зануритися в епоху Пантелеймона Куліша. А фішки й додатки, які є в нашому музеї, можна візуально відчути й реально приміряти, чим і скористалися гості нашого міста.

Новий роман, втім як і всі інші книги відомого письменника можна взяти в бібліотеці. Гарантуємо: таке прочитання переверне вашу уяву про світ з ніг на голову.

                                                                                      

                                                                                                               

                                                                                                               

 

 

 

Переглядів: 327 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 18.04.2024