12:43
КЛУБ ШАНУВАЛЬНИКІВ КЛАСИЧНОЇ МУЗИКИ

Ознайомити присутніх зі способами включення музики в екранне дійство; зосередити увагу  на кінофільмах, у яких музика є «дійовою особою» або допомагає яскравіше розкрити зміст і образи героїв; визначити такі поняття як мюзикл, оперета, музичний фільм саме такою була мета сьогоднішнього засідання "Клубу.."

Коли з’явилося кіно, то спочатку воно було німим. Мізерні технічні засоби не дозволяли знімати і монтувати фільми такими, якими ми бачимо їх сьогодні. До того ж вважалося, що музика заважає зоровому сприйняттю подій на екрані і не відображає всіх переживань. Музика була присутня тільки в театрі, опері та балеті.
З розвитком техніки і технологій стало можливим на одній плівці поєднувати музику і кіно. Люди навчилися синхронно поєднувати музику із зоровими образами. Вона стала доповнювати зорову складову, збільшуючи або протиставляючи всі важливі елементи фільму.
Сьогодні музика розвивається: виконавцям і музикантам допомагають в цьому інструменти, нові технології, хороша репетиційна база. Значення музики в кіно не можна переоцінити. Адже завдяки їй створюється тісний зв’язок з картиною, яка дозволять нашій фантазії розігратися, ще більше зануритися в атмосферу фільму, пережити всі ключові моменти. Роль музики в кіно прирівняли до ролі зорової сфери. Можна сказати, що від звукових факторів залежить успіх і сприйняття майбутньої картини.

  

Переглядів: 162 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Субота, 27.04.2024