Світлана Талан – і талант, і талан, - під таким гаслом пройшло під таким гаслом пройшло, точніше, пролетіло на одному подиху сьогоднішнє засідання книжкового клубу «Магія читання». Читачі та бібліотекари із захопленням розповідали про прочитані романи в жанрі «реальних історій». Особливість творів у тому, що вони не тільки окреслюють проблеми сучасного життя, але і пропонують найкращі шляхи виходу із складних життєвих обставин. Читачам дуже сподобалося, що романи мають «хороший кінець», тобто дарують надію на краще, залишають по собі позитивне враження, що і приваблює читачів, а особливо читачок, адже більшість поціновувачів таланту пані Світлани – це жінки.

До речі, Світлана Талан – наша землячка народилася у с. Слоут. Вона не забуває малу батьківщину, регулярно приїздить, щоб презентувати свої нові твори. Адже романи сприймаються зовсім інакше, коли читачі особисто знайомі з авторкою.

Переважна більшість творів пані Світлани є у бібліотеці, а також твори інших українських і зарубіжних авторів різних жанрів на будь-який смак.

Наступне засідання клубу планується присвяти творам сучасного українського автора Василя Шкляра.

Приходьте до бібліотеки! Читайте з користю і задоволенням!

  

  

 

Переглядів: 191 | Додав: cbstolstogo | Дата: 09.08.2022 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Субота, 27.04.2024