15:04
Як це «Бути жінкою»?

4 травня в центральній міській бібліотеці ГО «Сила інтелекту» та ГО «Потрібні люди» презентували настільну гру «Бути жінкою». Вона навчає боротися зі стереотипами, бути впевненою в собі. Гру розробили спеціалісти  Благодійного фонду «Стабілізейшн Суппорт Сервісез» за сприяння Українського Жіночого Фонду.

«Гра зможе пролити світло на багато різних ситуацій, які стаються в нашому щоденному житті, проблеми дискримінації за гендерною ознакою», – зауважила Олена Ємець, керівник проекту «Шосткинська громада: справедливе врядування для жінок і чоловіків».

В основі гри – 8 героїнь, у яких є прописані історії, а головна мета гри – допомогти героїні досягнути її цілей шляхом накопичення ресурсів, подолання стереотипів та використання позитивних ситуацій.  Чоловіки та жінки, граючи у цю гру, отримують нові знання та новий досвід.

«Настільна гра чимось схожа на «Монополію». В кожного своя героїня, що має супер-силу та три цілі. Граючись, ми навчались іти до своїх цілей. На шляху до них героїні втрапляли як на позитивні емоції, так і на стереотипи, які забирали час, енергію чи підтримку», - поділилася враженнями Галина Москаленко, Голова ГО «Сила інтелекту».

  

 

 

Переглядів: 1216 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 19.04.2024