19:57
«Я ПИШУ-Я ЖИВУ"

    Ми не хочемо їх відпускати… Сьогодні саме той день, коли емоції беруть верх над словами.

День, коли дякуєш фортуні за це дивовижне Відкриття. Шостка знайомилася з талановитими лідерками сучасного літературного мистецтва, покликання яких – народжувати якісні книжки.

Письменниця, співзасновниця та головна редакторка видавництва “Відкриття”, літературна редакторка, дизайнерка книжок, культурна менеджерка, дизайнерка-верстальниця та видавчиня Наталія Васильєва та письменниця, кретивна менеджерка, організаторка топових івентів Іванна Підгаєць взяли з собою з Києва трохи сонячної погоди та велику валізу скарбів.

Наталія з Іванною одразу ж після Міжнародного фестивалю «Книжковий Арсенал» сіли у потяг до Шостки. Дві години в Шосткинська центральна міська бібліотека промайнули на одному подиху. За перші декілька хвилин закохали в себе назавжди аудиторію і підкорили всіх своєю історією успіху.

Микола Нога, мер міста Шостки впевнений, що у дівчат велике майбутнє.

Ольга Сокульська, начальник відділу молоді Шосткинської міської ради привітала гостей, наголосила на важливості проведення патріотичних заходів та висловила надію, що зустріч ця перша, але не остання.

«Ця неймовірна зустріч подарувала нам стільки добрих вражень», - директор Шосткинської публічної бібліотеки Світлана Портянко, - Ми дуже раді, що ця подія відбулася».

Але це ще не все… Все, що потрапило в наші серця, запам’яталося та просить, щоб ми поділилися читайте пізніше...

Вони повертаються до своїх шалено цікавих справ вже завтра, нам залишаються чудові спогади та безцінні скарби - книжкові новинки для наших читачів. А ще очікування нової зустрічі.

Ми продовжуємо реалізовувати проєкт у рамках програм, розроблених інститутами громадянського суспільства у сфері роботи з дітьми та молоддю за фінансовою підтримкою коштів бюджету Шосткинської громади у 2023 році.

 

                                                                                     

                                                                                    

                                                                                    

 

 

Переглядів: 73 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Понеділок, 29.04.2024