Тема ігор є особливо актуальною, тому що вони займають досить велике місце в нашому житті і після занять у школі(або роботи) не лише дозволяють  відпочити та максимально розслабитися, а й краще усвідомити деякі предмети.

Гра – особливий вид діяльності. Ми граємо у різні ігри, з різними партнерами, з фантастичними та різноманітними атрибутами. У чому сила цієї діяльності? Чому вона так приваблює до себе і дітей, і дорослих? На ці питання намагалися сьогодні відповісти відвідувачі англомовного клубу.

The topic of games is especially relevant, because they occupy a rather large place in our lives and after classes at school (or work) not only allow you to rest and relax as much as possible, but also to better understand some subjects.

Game is a special type of activity. We play different games, with different partners, with fantastic and varied attributes. What is the strength of this activity? Why is she so attractive to both children and adults? The visitors of the English-speaking club tried to answer these questions today.

  

 

Переглядів: 164 | Додав: cbstolstogo | Дата: 03.06.2023 | Коментарі (0)

Подорожі країнами Європи продовжуються.

Французька музика — одна з найцікавіших та найвпливовіших європейських музичних культур, яка черпає витоки з фольклору кельтських та німецьких племен, що жили в давнину на території нинішньої Франції. Зі становленням Франції в період Середньовіччя у французькій музиці злилися народні музичні традиції численних регіонів країни. Французька музична культура розвивалася, взаємодіючи також із музичними культурами інших європейських народів, зокрема італійського та німецького.

Іспанія - країна яка подарувала світу фламенко та іспанську гітару. Музична культура Іспанії складається з європейських, арабських та африканських елементів; вона відрізняється емоційністю та, так би мовити, танцювальністю.

Також ми сьогодні відвідали Велику Британію, Польщу, Норвегію.

  

 

Переглядів: 167 | Додав: cbstolstogo | Дата: 03.06.2023 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 09.05.2024