14:46
Я і Шостка : конкурс до Дня міста

Організація й проведення різних конкурсів, челенджів, флешмобів стало вже для нас вже доброю традицією. Адже всі ці події переключають нас  і наших друзів на гарні емоції. Це справді цікаво. Вони сприймаються на ура, важливо ми відчуваємо підтримку щоразу, тому можна вважати, що  рухаємось ми в правильному напрямку.

Це також Така собі свого роду терапія і мотивація зробити щось таке, що подарує позитивні враження не тільки собі.

Мета цього конкурсу – привернути увагу до міста, нагадати собі і людям, які маємо в місті родзинки. Які люди живуть поруч з нами і якими хочеться пишатися. А ще це як екскурсія містом для людей, які вимушені були покинути свої домівки через сьогоднішню війну. Хочеться, щоб відчуття дому було у кожного, хто зараз  мешкає в нашому місті.

Ми маємо класні арт - об'єкти, оновлені споруди та красиві місця, які дійсно захоплюють. Просто часто поспішаємо і не все що поруч помічаємо. Тому пропонуємо трохи збавити швидкість, згадати де бачили яку красу або вирушити на її пошук. Беріть з собою гаджет, знімайте, фільмуйте та діліться з нами.

Формат  конкурсу історичний «Це було» і сучасний «Тут і зараз». Обирайте самі свою одну чи декілька тем. Історичний файл з сімейного архіву. Людина, яка змінює місто. Факт або подія пов'язана з містом і яким  хочете здивувати. Будівлі, споруди, які подобаються. Можна також імпровізувати і додавати свою тему і передавати свій особистий погляд на те, що нас оточує. Все це важливо, адже ці моменти відображають нашу дійсність, наше життя і наше місто.

Фото, дописи чекаємо з хештегом #Я_і_Шостка. Подробиці на нашій сторінці.

Хто може стати учасником. Всі, хто мешкає  давно тут і хто нещодавно. Головне  мати бажання, а настрій  в процесі творення, думаю, не забариться.

Переможців визначаємо 3 вересня за кількістю вподобайок. Чим більше їх під дописом чи фото, тим більше у вас є шансів перемогти.

На своїх стрінці у фейсбуці оголосимо переможців і того ж дня вручимо призи.

 

 

 

 

Переглядів: 138 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Субота, 27.04.2024