16:11
Діалог з лідерами

У центральній міській бібліотеці за участі молодіжних лідерів та активістів громади м.Шостки відбувся круглий стіл на тему «Презентація результатів дослідження гендерних потреб молоді».

Молодіжні активісти висловили своє бачення пріоритетів у проведенні та організації заходів міської програми «Молодь міста Шостки» з урахуванням інтересів молоді та підтримки міською владою суспільно важливих проектів молоді. Обговорили можливість консолідації зусиль, які дозволять міській програмі «Молодь міста Шостки» на 2016-2020 роки бути більш ефективною та гендерно чутливою. Атмосфера заходу була конструктивною.

За словами експертки з гендерно орієнтованого планування та бюджетування Адріани Костенко, такі зустрічі проводити доцільно, адже окрім молоді порядок денний молодіжної політики ніхто краще не визначить і не зреалізує.

Цей захід проходив у рамках адвокаційної кампанії «Шосткинська громада: справедливе врядування для жінок і чоловіків», яку реалізують у співпраці громадські організації «Сила інтелекту» та «Потрібні люди».

  

 

 

 

Переглядів: 425 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 28.03.2024