16:35
Чарівна ниточка душі

14 лютого 2017 року в фойє Центральної міської бібліотеки ім. Л.Толстого відкрилась персональна виставка Ірини Анатоліївни Петіної.

Це вже друга виставка майстрині-вишивальниці. Композиції з квітів, пейзажі та роботи на релігійну тематику дивують своєю неповторною красою та витонченістю.«В кожної майстрині є своя магія кольору, своє бачення у виконанні. Чим більше відтінків у картині, тим вона “живіша”. « Картини вишиті настільки майстерно, що на перший погляд видаються намальованими. Ірина Анатоліївна вкладає у вишивку частинку своєї душі.І ця душа промовляє до нас добротою», - зауважила організатор виставки провідний бібліотекар Любов Михайлова.

Вишивання - процес захоплюючий, але ніяк не швидкий.  Квітковий натюрморт, який нагадує голландський живопис (ніжні рози на темному фоні) майстриня вишивала майже рік.

 Вишивальниця почула багато приємних та щирих слів від рідних,знайомих та колег по роботі. Іван Тимофійович, чоловік майстрині, завжди підтримує захоплення дружини. З посмішкою говорить, що ця виставка приурочена до його 65-річчя,яке він нещодавно відсвяткував.

Всіх шанувальників мистецтва запрошуємо відвідати цю чудову виставку, яка триватиме з 14 по 28 лютого 2017 року.

 

  

 

  

   

 

 

Переглядів: 548 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Четвер, 25.04.2024