09:46
Бібліотека - світ необмежених можливостей

30 травня в центральній міській бібліотеці відбулося вручення свідоцтв студентам інформаційного факультету Університету ІІІ віку.

«З виходом на пенсію люди гостріше відчувають свою ізольованість, їм бракує простого спілкування. Сьогодні бібліотека – це місце, куди літні люди бажають приходити, оскільки можуть провести свій вільний час цікаво та з користю. Пенсіонери набувають досвіду роботи за комп’ютером, адже оволодіння основами комп’ютерної грамотності – це широко відчинені двері в інший, досі непізнаний світ», – привітала студентів із закінченням курсу ректор Університету ІІІ віку Ніна Олексіївна Сиваєва.

 «На факультеті інформаційних технологій, який створений на базі центральної міської бібліотеки та центру естетичного виховання, студенти мають можливість познайомитися з основами роботи на комп’ютері,  отримують практичні навички, які активно використовують у подальшому. Ведуть  ділове та особисте листування, відправляють копії документів в будь-яку точку світу,  зв'язуються з друзями та родичами за кордоном, друкують свої мемуари, читають в Інтернеті новини, слухають музику, переглядають улюблені фільми, купують та продають через Інтернет», –зазначила декан факультету інформаційних технологій Ольга Іванівна Євтушенко. За вагомий особистий внесок у справу навчання, сприяння та створення умов соціальної і творчої активності людей поважного віку декан факультету нагороджена грамотою міського голови Миколи Петровича Ноги.

 Ось що кажуть про результати свого навчання випускники:

 «Закінчила навчання на інформаційному факультеті Університету ІІІ віку. Велика подяка викладачу Олені Михайлівні – уважна, терпляча, на кожному занятті дохідливо і зрозуміло подавала матеріал, завжди готова допомогти. Всім задоволена! Якщо хочеш вчитися –навчишся». (Алла Василівна, студентка).

 «Благодаря курсу обучения я многому научилась. Теперь я могу передать сообщение из Интернета на телефон, скачивать книги, музыку. Я создала личный кабинет по оплате за газ, могу оплачивать коммунальные платежи в Приват 24». (Донец Л.А., студентка)

 

 

 

Переглядів: 532 | Додав: cbstolstogo | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *:
Вітаю Вас, Гість!
Вівторок, 23.04.2024