День Європи — це символ започаткування нової успішної моделі мирної співпраці між державами, що грунтується на спільних цінностях та інтересах.

Цього року в Україні цей день святкуватимуть 20 травня. З цієї нагоди на юнацькому відділі ЦМБ ім.Л.Толстого відбулися віртуальна подорож “Багатолика Європа” та презентація книжкової виставки “Європа єдина і різна”. Учні ЗОШ №7 ознайомились з найвидатнішими місцями: Німеччини, Англії, Данії,Швеції,Чехії та інших країн Європи.
 
 
 
 
 
 
Переглядів: 568 | Додав: cbstolstogo | Дата: 15.05.2017 | Коментарі (0)

 В Україні здавна існує гарна традиція вшанування матері. Тож фотовиставка «В світі усе починається з мами», відкриття якої відбулося 13 травня, напередодні Дня матері у центральній міській бібліотеці – чудова нагода привітати матусь. Майбутні мами, мами з дітками - молоді та сивочолі, усміхнені чи стурбовані, у всіх життєвих ситуаціях, за будь-яких обставин мами прекрасні! І саме це хотіли показати на своїх позитивних фото учасники виставки. Експонується більше 100 робіт.

Ініціатором та організатором цього проекту виступила громадська організація переселенців «Потрібні люди». Олена Шершень – головний ініціатор проекту – виграла грант від Міжнародної організації з міграції, спрямований на підтримку самозайнятості внутрішньо переміщених осіб.  Завдяки гранту Олена зараз втілює свою дитячу мрію, опановуючи професію фотографа. На виставці представлені  28 її робіт.  Організатори  запропонували оригінальний спосіб голосування за кращу роботу: віддати перевагу тій чи іншій світлині можна, прикріпивши до неї кольорову скріпку.

 22 травня о 15 годині будуть підбиті підсумки голосування і відбудеться нагородження переможців. Запрошуємо відвідати фотовиставку!

 

 

 

  

 

 

Переглядів: 533 | Додав: cbstolstogo | Дата: 15.05.2017 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
Субота, 20.04.2024