Кохання (Love)

Про що, ще можно розмовляти перед Днем Святого Валентина , як не про кохання. 

Мабуть, кожен із нас впевнений, що стовідсотково знає, що це таке… Кохання… Найкраще у світі почуття, яке показують по телевізору, описують в книгах, оспівують в музиці. Почуття, яке може пройти крізь усі перешкоди і випробування… Почуття, яке здатне розтопити навіть крижане серце… Найсильніше у світі почуття… Чи переживали ви колись це? Що для вас означає кохання, любов? Це здатність кохати людину, незважаючи ні на що, кохати людину з усіма її недоліками, здатність відмовитися від людини заради неї ж самої? Що для вас є коханням? Саме таку тему підняв за зустрічі в англомовному клубі Артем Москаленко, а всі присутні його підтримали.

Присутні 8 чоловік.

What else can you talk about before Valentine's Day, if not about love.

Apparently, each of us is sure that he knows what it is… Love… The best feeling in the world, which is shown on TV, described in books, sung in music. A feeling that can go through all obstacles and trials… A feeling that can melt even an icy heart… The strongest feeling in the world… Have you ever experienced this? What does love mean to you? Is it the ability to love a person in spite of everything, to love a person with all his shortcomings, the ability to give up a person for his own sake? What is love for you? This is the topic raised by Artem Moskalenko during the meetings in the English-language club, and everyone present supported him.

  

 

Переглядів: 196 | Додав: cbstolstogo | Дата: 13.02.2021 | Коментарі (0)

13 лютого після тривалої перерви ми знову зібралися в нашому "Клубі...". В переддень Свята всіх закоханих говорили про чудову казку Шарля Перро та розкішний балет Петра Чайковського "Спляча красуня".

Балет "Спляча красуня" - казковий спектакль, чудова феєрія, яка захоплює  як своєю яскравою і урочистою візуальною складовою  укупі з музичною темою авторства великого Чайковського, так і глибинним філософським підтекстом. Балет в трьох діях поставлений за сюжетом відомої всім з дитинства казки Шарля Перро про заснулу на сотню років принцесу, яку пробудив від її чаклунського сну тільки поцілунок прекрасного принца.

Створюючи партитуру для цієї постановки, Чайковський в повній мірі розкрив свій легендарний талант, звівши музику для балету з рангу "підлеглого стану" в супроводі танцю, в складний  твір, який відкриває нові горизонти . Чудова музика, чудові танці і святкові декорації  повертають нас в чарівний світ казки.

Версію — П. Чайковського й М. Петіпа було визнано видатною, а сам балет посів визначне місце серед світових шедеврів балетного мистецтва.

  

 

 

 

Переглядів: 211 | Додав: cbstolstogo | Дата: 13.02.2021 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 19.04.2024