Традиційно в Україні 20 листопада відзначається День спільних дій в інтересах дітей – день прийняття Конвенції ООН про права дитини. В рамках Всеукраїнської акції "День спільних дій в інтересах дітей” ЦМБ ім. Л.Толстого влаштувала веселе свято для вихованців Центру соціально-психологічної реабілітації дітей. В похмурий осінній день працівники бібліотеки подарували дітям частинку тепла, любові та доброти. Діти були в захваті від неймовірно веселого свята, адже в їх житті не так уже й багато радісних моментів. Захід складався з двох частин: офіційної та розважальної. Ольга Гришкова,начальник служби у справах дітей міськвиконкому, зазначила, що цей захід – ще один спосіб об’єднати зусилля та дати розуміння дітям, що вони не самотні у вирішенні своїх проблем.

«Для нас це справжнє свято. Нам дуже сподобалось. Ми вдячні працівникам бібліотеки за відмінно підготовлену програму,» - такі були відгуки вихованців Центру.

Працівники ЦМБ ім. Л.Толстого вдячні Дохненку Дмитру, Президенту благодійного фонду "Свобода« за надану спонсорську допомогу в організації солодкого столу для дітей.

Переглядів: 732 | Додав: cbstolstogo | Дата: 22.11.2012 | Коментарі (0)

Вітаю Вас, Гість!
П`ятниця, 29.03.2024